Parteneri

Mulțumim companiilor și instituțiilor care investesc în educație, susținând eforturile Junior Achievement Moldova de a extinde programele sale într-un număr cât mai mare de școli. Datorită contribuției acestora, tinerii beneficiază de noi oportunități de educație economică, antreprenorială și orientare profesională menite să le asigure competențele necesare în economia reală. 
 
 

 MEC

 Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova

 

 

usaid logo nou
Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) 
 
este o agenție a guvernului Satatelor Unite responsabilă de acordarea asistenței economice țărilor în curs de dezvoltare din întreaga lume. Ea ajută țările la implementarea reformelor democratice și economice, refacerea în urma dezastrelor și combaterea sărăcie.
 

 iute credit logou

 Iute Credit

Compania IuteCredit Moldova este partenerul Junior Achievement Moldova din anul 2021. Cu sprijinul organizației de creditare nebancară s-a reușit digitalizarea în premieră a manualului școlar Finanțele mele, care face parte din cadrul disciplinei opționale Educația economică și antreprenorială și se predă deja în liceele din țară.

bank

Moldova Agroindbank

Moldova Agroindbank este partenerul Junior Achievement chiar de la fondarea asociaţiei în 1995, susţinând şi promovând educația de calitate pentru asigurarea unui viitor mai bun acasă. Lider pe piața bancară, în topul clasamentelor naționale și internaționale, alegerea nr.1 a clienților pentru credite, depozite, MAIB este și un actor social responsabil, împărtășind convingerea că ”Puterea stă în educație”.

 

sturza
Fundaţia "Familia Sturza"
 
Misiunea Fundaţiei “Familia Sturza” este de a susţine şi promova dezvoltarea personală şi comunitară prin desfăşurarea de programe de asistenţă şi cooperare, destinate în special grupurilor dezavantajate, pentru cultivarea spiritului de iniţiativă, a activismului civic şi a unei pronunţate responsabilităţi sociale.
p1

Academia de Studii Economice a Moldovei

Academia de Studii Economice a Moldovei este unica instituție universitară de profil economic din țară, reprezentând un complex universitar modern, în cadrul căruia activează 6 facultăţi cu 26 de catedre, 2 departamente, 7 centre, 13 servicii, Şcoala Masterală de Excelenţă în Economie şi Business, Şcoala Doctorală, Şcoala Superioară de Turism şi Servicii Hoteliere, un incubator de afaceri, Colegiul Naţional de Comerţ.

 metro 4

METRO Cash & Carry Moldova 

METRO Cash & Carryeste o parte integrantă a diviziei internaţionale de vînzări METRO Cash & Carry. METRO Cash & Carry s-a lansat oficial în Moldova în luna decembrie a anului 2004, prin deschiderea primului centru de distribuţie din Chisinau. La finele anului 2006, în Republica Moldova existau deja 3 magazine: Chiținău 1, Chișinău 2, Bălți, toate având o suprafaţă de vânzare de 19,000 de mp şi un număr de aproximativ 25.000 de articole alimentare şi nealimentare comercializate în fiecare magazin. În cadrul centrelor de distribuţie METRO Cash & Carry din Moldova, actualmente, activeaza 680 de angajati.

nou cocacola

Coca Cola

În toate țările în care este prezentă, compania funcționează în cadrul unui “Sistem Coca-Cola”. În Republica Moldova, Sistemul este reprezentat de Coca-Cola Îmbuteliere Chișinău, care asigură importarea, distribuția și vânzarea pentru produsele Coca-Cola, producerea și îmbutelierea fiind realizate de fabricile din România și Ucraina, după închiderea fabricii din Chișinău în anul 2014.

17343028_613856952151290_4238705979737663337_n.jpg

Elefant.md

Elefant.md - magazinul online care comercializează, în prezent, în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

Comoda_Logo_JPG_small
Comoda a fost înfiinţată în 2010 din dorinţa de a pune în practică studiile şi cunoştinţele unor tineri manageri şi tehnicieni IT.
 
 
 
p4
 
 

Parteneri din anii precedenți:

Liechtenstein Development Service (LED )
 
Liechtenstein Development Service (LED ) îşi concentrează activitatea în sectorul educaţional. Pe lângă finanţarea de
proiecte şi de monitorizare, LED-ul implimentează propriul proiect  numit CSPPT -Consolidarea Sistemului de Pregatire Profesională Tehnică în  Moldova.
rompetrol
Rompetrol Moldova
Lider în domeniul petrolier regional, Rompetrol este o companie multinaţională, cu activităţi în 13 ţări şi avînd o puternică bază operaţională în regiunea Mării Negre şi a Mării Mediterane. Complexitatea şi numărul proiectelor executate la nivel global, de-a lungul timpului,au făcut  Rompetrol cea mai cunoscută marcă românească pe  plan internaţional.
victoriabank Victoriabank este Prima Bancă Comercială din Moldova care a pus bazele procesului de dezvoltare a unui sistem bancar în Moldova încă din 22 decembrie 1989! Victoriabank este liderul implementării noilor tehnologii, fiind Prima Bancă care a operat cu carduri bancare, fiind Prima care a adus bancomatele în Moldova, pe lângă celelalte produse şi servicii inovative încă neimplementate până atunci.
Logo_Linella Compania Linella a fost fondată pe 17 octombrie 2001. Scopul companiei este să fie prima alegere a clienţilor în materie  de  roduse autohtone, mâncare tradiţională moldovenească, produse fresh şi deservire la cel mai înalt nivel, toate oferite într-un mediu  cât mai prietenos şi plăcut.
logo Firma I.M. "EECA" SRL prestează servicii de consultanţă preponderent pentru întreprinderile comerciale şi private, precum şi instituţiile cu capital strain sau organizaţii neguvernamentale.
logo_voiaj Voiaj International se specializează în domeniul rezervării şi emiterii biletelor de avion, colaborând cu majoritatea companiilor aeriene naţionale şi internaţionale. De-a lungul a15 ani, timp în care Voiaj International a ocupat locul de lider pe piaţa turistică a Republicii Moldova şi şi-a creat reputaţia de companie stabilă, de încredere, a demonstrat clienţilor săi de nenumărate ori că scopul major al agenţiei este satisfacerea deplină a cerinţelor clienţilor săi.
2thumbs_142164 StarNet este unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi comunicaţii electronice din Moldova. Compania oferă un spectru larg de servicii de ultimă generaţie, necesare în fiecare casă şi afacere: acces la Internet rapid şi transport date prin fibră optică, telefonie fixă NGN prin reţele de generaţie nouă, televiziune digitală interactivă cu opţiuni revoluţionare, soluţii licenţiate de protecţie a calculatoarelor, reţea metropolitană Wi-fi, reţele corporative, servicii Data Centru, servicii de IP tranzit pentru alţi operatori etc.